Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Roadtrip στην Ευρώπη: Ψηφίστε τους καλύτερους

7/3/2018

Περισσότεροι απο 2.000 νέοι ηλικίας απο 18 έως 30 ετών έστειλαν βίντεο για να συμμετάσχουν στο Roadtrip που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα 48 καλύτερα απο αυτά, και πλέον ήρθε η ώρα για την ψηφοφορία του κοινού. Δείτε τα βίντεο και ψηφίστε τα αγαπημένα σας! Η δημόσια ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 19:00, ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά, για όσα και όποια βίντεο θέλετε, ενώ μπορείτε και να κοινοποίησετε τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσετε την ευκαιρία και στους φίλους σας να επιλέξουν τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη.

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου θα ανακοινωθούν οι 16 υποψήφιοι που θα πάνε στις Βρυξέλλες για να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή τους. Οι 8 απο αυτούς θα είναι οι τυχεροί που θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη, με αφετηρία την Αθήνα, στις 14 Απριλίου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ χρηματοδοτείται το ΕΣΠΑ και τα αντίστοιχα  με αυτό προγράμματα σε άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, που στηρίζουν την ανάπτυξη και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των λιγότερο ανεπτυγμένων περιοχών της Ευρώπης.

Όλες οι πληροφορίες για το Roadtrip είναι διαθέσιμες στη σελίδα The Roadtrip project

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης (ΕΥΣΣΑ)

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 7/3/2018

Περιοχή μελών