Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Εκδήλωση στο Thessaloniki Helexpo Forum 2020 την Πέμπτη 17/9 στις 17:00: «Ρευστότητα, χρηματοδοτικά εργαλεία και ΕΣΠΑ»

16/9/2020

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum 2020, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ρευστότητα, χρηματοδοτικά εργαλεία και ΕΣΠΑ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 17:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» και θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Στη συζήτηση συμμετέχουν ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, η πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, Χάρης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργος Χαντζηνικολάου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, καθώς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φόρουμ https://thessaloniki-helexpo-forum.gr/el/panel/reystotita-hrimatodotika-ergaleia-kai-espa, καθώς και από τα κοινωνικά δίκτυα του ΕΣΠΑ στο Facebook και YouTube 

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 16/9/2020