Περιοχή μελών

Αναλυτική αναζήτηση
Υποβολή ερωτημάτων Ηλεκτρονικά και Τηλεφωνικά Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» Διαγωνισμοί Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ Έργα Προτεραιότητας στην Ελλάδα
Διευκόλυνση «Συνδέοντας την Ευρώπη» Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος
Startup Greece Πρωτοβουλία Jessica

Τα νέα του ΕΣΠΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2015». Φωτογραφείστε έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κερδίστε!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/06/2015

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2015» στοχεύει στο να αναδείξει τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σημασία τους για τις τοπικές κοινότητες.

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς μέσω καταλόγου για το έργο: "Υποστήριξη στην διαδικασία επαλήθευσης δαπανών σε Δικαιούχους και έργα του Διασυνοριακού Προγράμματος CBC Adriatic IPA"

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/06/2015

Το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών,Ναυτιλίας και Τουρισμού, διενεργεί Πρόχειρο Διαγωνιισμό μέσω καταλόγου για την επιλογή αναδόχου για την υποστήριξη στη διαδικασία επαλήθευσης δαπανών σε Δικαιούχους και έργα του Διασυνοριακού Προγράμματος CBC Adriatic IPA.

9 Μαΐου - Ημέρα της Ευρώπης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2015

Η Ημέρα της Ευρώπης (9 Μαΐου) δίνει την ευκαιρία να γιορτάσουμε την ειρήνη και την ενότητα στην Ευρώπη. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της ιστορικής 'δήλωσης Σούμαν'. Σε ομιλία του στο Παρίσι το 1950, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ρομπέρ Σουμάν πρότεινε μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη, η οποία θα απέτρεπε κάθε ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών.

Προκήρυξη για τη δημιουργία της Εξωτερικής Επιτροπής Αξιολόγησης (External Assessment Panel) των θεματικών δικτύων URBACT

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/04/2015

Η Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού προγράμματος URBACT ΙΙΙ, “Commissariat Général à l’Egalité des Territoires” (CGET) δημοσίευσε προκήρυξη για τη συγκρότηση της Εξωτερικής Επιτροπής Αξιολόγησης (External Assessment Panel) των νέων δικτύων του URBACT III.

Υποβολή βιογραφικών για εμπειρογνώμονες URBACT

Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/04/2015

Ενδιαφέρεστε να παρέχετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στα δίκτυα URBACT III; …γίνετε ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ του URBACT III!

Δάνεια JEREMIE με πόρους του ΕΣΠΑ διαθέσιμα σε περισσότερες Τράπεζες

Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/04/2015

Τα Ευνοϊκά Δάνεια JEREMIE για σκοπούς Γενικής Επιχειρηματικότητας με πόρους του ΕΣΠΑ χορηγούνται πλέον από το δίκτυο τεσσάρων τραπεζών και συγκεκριμένα  των Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς, που συνεργάζονται για αυτό το σκοπό με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων.