Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Routes4U: Η μακρο-περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου διοργανώνει την 1η συνάντηση για το έργο, στις 6 Ιουνίου, στη Βενετία

21/5/2018

Στις 6 Ιουνίου 2018, η Περιφέρεια Αδριατικής - Ιονίου διοργανώνει την πρώτη συνάντηση του έργου Routes4U. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο San Servolo στη νήσο San Servolo, στη Βενετία της Ιταλίας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η κα Gabriella Battaini-Dragoni, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα ακολουθήσει μια υψηλού επιπέδου συζήτηση με τη συμμετοχή μακροπεριφερειακών ενδιαφερόμενων φορέων. Αναγνωρισμένου κύρους εμπειρογνώμονες θα διεξάγουν εργαστήρια και σεμινάρια για την περιφερειακή ανάπτυξη, τον πολιτιστικό τουρισμό, τη διακρατική συνεργασία και το τουριστικό μάρκετινγκ για την Περιφέρεια της Αδριατικής και του Ιονίου.

Οι εκπρόσωποι από το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Διαδρομών και οι ενδιαφερόμενοι φορείς από τη Μακροπεριφέρεια της ΕΕ θα συγκεντρωθούν να συζητήσουν για τους τομείς συνεργασίας τους. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την υλοποίηση του έργου Routes4U με στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης στην Περιφέρεια της Αδριατικής και του Ιονίου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 22 Μαΐου 2018 εδώ.

Στα σχετικά αρχεία υπάρχει το πρόγραμμα της εκδήλωσης, οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το έργο Routes4U καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την πρόσβαση στο συνεδριακό κέντρο.

Περαιτέρω έγγραφα και πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή, τη μεταφορά και το συνοδευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. 

Για επικοινωνία: Laura Ligazzolo (laura.ligazzolo@coe.int)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 24/5/2018