Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Επικοινωνιακές εκστρατείες: "Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου" στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τη Στερεά Ελλάδα

28/9/2020

Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και για ένα μήνα οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Στερεάς Ελλάδας θα ενημερωθούν για ένα σημαντικό συγχρηματοδοτούμενο έργο στην περιφέρειά τους μέσα από την καμπάνια επικοινωνίας "Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου".

Οι περιφερειακές εκστρατείες επικοινωνίας "Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου" αναπτύσσονται γύρω από την προβολή ενός συγχρηματοδοτούμενου έργου, δίνοντας έμφαση σε ιδέες και πρωτοβουλίες της ΕΕ που έχουν καθοριστική σημασία σε τοπικό επίπεδο. Οι περιφερειακές αυτές εκστρατείες με τοπικό χαρακτήρα διεξάγονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τις Περιφέρειες.

Η καμπάνια στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης επικεντρώνεται στο έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της Αλεξανδρούπολης που υλοποιήθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ και έχει κεντρικό μήνυμα "Παραλία Αλεξανδρούπολης - Φύγαμε για Βόλτα". Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η καμπάνια στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προβάλλει το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών το οποίο αναβαθμίστηκε με πόρους του ΕΣΠΑ αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και έχει κεντρικό μήνυμα "Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών - Λύσαμε το γρίφο!" αναφερόμενο στον περίφημο μύθο της Σφίγγας. Περισσότερα εδώ.

Η καμπάνια σύντομα θα ολοκληρωθεί και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με προβαλλόμενο έργο το Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας, ενώ ήδη έχει ολοκληρωθεί η καμπάνια στην Κρήτη που επικεντρώθηκε και πάλι σε ένα έργο πολιτισμού το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. 

Φωτογραφίες

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 30/9/2020