Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

To #ΕΣΠΑ στο webinar "Real skills for scientists"

15/10/2020

Ενημερωθείτε για ευκαιρίες εργασίας και χρηματοδότησης των επιστημόνων της πληροφορικής, με ομιλητές εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, κάνοντας εγγραφή στο webinar "Real skills for scientists", σήμερα Πέμπτη 15/10 στις 17:30.

#MeetTheSpeakers

  • Γιώργος Μέγας, σύμβουλος καινοτομίας Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και εθνικό σημείο επαφής για #ICT στον Horizon 2020, θα μιλήσει για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα της πληροφορικής από το Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 της ΕΕ.

  • Γιώργος Παπαβασιλείου, ιδρυτής & Chief Technology Office της εταιρείας Avlos, θα μεταφέρει την εμπειρία του από την ταχύτατη εξέλιξη της εταιρείας του στην Αμερική, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ελληνικού παραρτήματος της εταιρείας στην Αθήνα, το οποίο αναπτύσσεται το ίδιο δυναμικά με την μητέρα-εταιρεία και βασίζεται σε ταλαντούχους Έλληνες μηχανικούς.

  • Δρ Παναγιώτης Κολιός, Επίκουρος Καθηγητής Έρευνας στο Κέντρο Αριστείας Κοίος του Πανεπιστημίου Κύπρου και κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε εφαρμογές μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε περιπτώσεις έκτακτης διαχείρισης φυσικών καταστροφών.

  • Παναγιώτης Σακέλλης, Συνεργάτης Ειδικού Γραμματέα, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ, ο οποίος θα αναφερθεί στα προγράμματα του ΕΣΠΑ (#ΕΠΑνΕΚ).

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στις οποίες οι ομιλητές θα απαντήσουν ζωντανά.

#RealSkills4Scientists #ΕΣΠΑ #ThisIsESPA Γέφυρες Γνώσης & Συνεργασίας/ Knowledge & Partnership Bridges Real Science

Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας/ Research and Innovation Foundation

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 15/10/2020