Τα νέα του ΕΣΠΑ

  • Ενέργειες
  • Εκτύπωση σελίδας

Θεματικό εργαστήριο «Επαγγελματικές δεξιότητες: σχεδιασμός για το μέλλον»

10/11/2020

 

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού  του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ+) για την περίοδο 2021-2027, η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων ΕΚΤ (ΕΥΣΕΚΤ) της Εθνικής Αρχής Συντονισμού ΕΣΠΑ - Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ,  Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, και η Γεωγραφική Μονάδα Α.5 (Κύπρος-Ελλάδα) της ΓΔ Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων & Ενσωμάτωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα διοργανώσουν μια σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων στους θεματικούς τομείς δεξιοτήτων, απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης.

 

Στόχος των εργαστηρίων είναι να ενισχύσουν τους συμμετέχοντες όσον αφορά στο σχεδιασμό νέων δράσεων στους ανωτέρω τομείς, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου.

 

Το πρώτο εργαστήριο με τίτλο «Επαγγελματικές δεξιότητες: σχεδιασμός για το μέλλον» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 10.30-14.00.

 

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιαστούν οι πρόσφατες πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα των Δεξιοτήτων και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης καθώς και επιλεγμένες πρακτικές από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.

 

Ομιλητές του εργαστηρίου θα είναι εξειδικευμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και εμπειρογνώμονες/εκπρόσωποι κρατών μελών.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρης Σκάλκος.

 

Για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να το παρακολουθήσει, οι εργασίες του εργαστηρίου θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσω του συνδέσμου https://www.youtube.com/watch?v=AWFstk-VWNE&feature=youtu.be

 

 

Φορέας

Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (EΥΣΕΚΤ)

Σχετικά αρχεία

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης: 10/11/2020

Περιοχή μελών